Woon- of schoolpuzzel of gevelkunstwerk met eigen schoolthema

Een groot school- en groepskunstwerk; zowel voor binnen als voor buiten te maken.

Allereerst wordt er met bijzondere architecten en met name met Hundertwasser (kunstenaar en architect) kennisgemaakt. Ieder kind krijg 1 of meer puzzelstukken (afhankelijk van de grootte van de groep en het totaal). Het is een kader waaruit een stuk gezaagd is. Het vormt zo een venster voor een “zelfportret”, een kijkje in een eigen wereld (kamer). De volgorde van de stukken zijn willekeurig, dus het totaalbeeld vormt een grote verrassing!

De materialen die binnen voor een wandkunstwerk gebruikt worden, kunnen wat variëren. De stukken worden uit MDF gezaagd (dit hoeft niet op school door de kinderen te gebeuren). Met acryl beschilderd, versierd met diverse materialen en bij de puzzel
worden de gelamineerde zelfportretten toegevoegd.

Een gevelkunstwerk kan ook in een heel andere vorm gegoten worden, afhankelijk van het thema dat de school zelf aandraagt. Dit project heeft inmiddels op 3 scholen prachtige en heel verschillende resultaten opgeleverd. De preparatie en montage van het kunstwerk aan de buitengevel kan in overleg en met hulp van school gebeuren, maar ook geheel door ons uitgevoerd worden.